We maken allemaal fouten

Get help with your projects here, and help others debug their code!
lasky1994
Rank 8
Rank 8
Posts: 389
Joined: Wed Nov 15, 2017 10:08 pm

We maken allemaal fouten

Postby lasky1994 » Sat Feb 10, 2018 10:23 pm

Arthur Lydiard is praktisch een god op het gebied van afstandstraining. Hij revolutioneerde de training op ontelbare manieren en hielp om uitvoeringen naar een ander te brengen. Zijn plaatsing op de Nike Air Max 1 Dam Mount Rushmore Asics Gel Lyte 5 Femme van afstandscoaches Adidas Zx Flux Mujer is verzekerd, maar dat betekent niet dat hij alles goed had. We maken allemaal fouten. Zelfs de grootste wetenschapper van het moderne tijdperk kreeg het mis toen hij betoogde dat het universum stationair was en niet uitdijde. Dus nogmaals wil ik de heer Lydiard onder een andere grote brengen, meneer Einstein. Hij heeft iets mis.

In Kenny Moore's sensationele boek Bowerman en de mannen van Oregon is er een gedeelte waarin hij vertelt over hoe Bowerman naar Lydiard ging en met veel wijsheid wegkwam. Degene die mijn aandacht trok was dat Lydiard zei dat zijn atleten, zoals Peter Snell, geweldige trappen hadden vanwege hun lange termijn. De Oregon-sporters gingen toen over het toevoegen van lange runs aan hun schema in de hoop op die verbetering in hun kicks. Het is nooit gebeurd. Dat laat ons een vraag. Als de atleten www.dkmaxskodame.com van Lydiard Nike Air Max 2016 Womens trappen hadden verbeterd, wat was dan het mechanisme voor die verbetering?

Natuurlijk is het dwaas om een ??onderdeel van de training te kiezen en te zeggen dat het de kick heeft verbeterd. In werkelijkheid is het een aantal componenten en hoe ze samen werden gemengd. Maar na onderzoek naar de methoden van Lydiard en anderen, denk ik dat de verbetering in de kick meer het gevolg was van het Lydiard's Hill-circuit en niet van de lange termijn.

Het heuvelcircuit van Lydiard bestond uit een heuvel van 800 meter met vlakke delen aan de boven- en onderkant. De bijzonderheden van het exacte circuit zijn te vinden op de website van Lydiard Foundation. Het bestond uit een beetje bergopwaarts, schrijdend naar beneden, windsprints en herstel-jogging. Het doel van het circuit is de sleutel. Volgens de Lydiard Foundation is het Adidas Ultra Boost Mujer "om weerstand Adidas Gazelle Womens te bieden aan de beenspieren om spiervezels te ontwikkelen; in het bijzonder de witte (snelle spiertrekkracht) spiervezels ... "Met andere woorden, het doel is om meer spiervezels te rekruteren dan je zou doen tijdens het hardlopen en om ze te trainen; ook bekend als het ontwikkelen van krachtuithoudingsvermogen. Als die term een ??belletje rinkelt, kan het zijn dat een andere afstandcoach, Renato Canova, ook een variatie van heuvelcircuits gebruikt om het uithoudingsvermogen van de sterkte te vergroten. Nogmaals, we kunnen zien dat een van de idee?n van Lydiard de tand des tijds heeft doorstaan, met een kleine aanpassing.

Return to “Help Central”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest